Over ons.

Diervoeders in Zoetermeer, onze fysieke vestiging

Diervoeders Zoetermeer is sinds 1985 gevestigd in Zoetermeer. Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring hebben we een flinke kennisbank vergaard. Daarmee kunnen wij jou optimaal helpen om zo het beste product voor jouw dier te vinden. Schiet er misschien nu een vraag te binnen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

 

Wij zijn gevestigd in de Storkstraat 8 op de Hoornerhage. Met een oppervlakte van meer dan 1100 vierkante meter bieden we een enorm assortiment aan met meer dan 10.000 producten. Zo vind je eigenlijk altijd wel iets terug wat bij jou en je dier past.

 

Wat belangrijk voor ons is

Waar we voor staan is in de afgelopen 30 jaar nooit veranderd. Namelijk: kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijke service, en parate kennis. En het belangrijkste nog wel: het beste aanbieden voor jouw (huis)dier, want daar draait het natuurlijk om!

 

Onze service

Wij staan bekend om ons specialistisch en vriendelijk personeel. Voor de meest uiteenlopende vragen zijn zij er voor jou. Maar naast specialistische kennis en vriendelijkheid biedt ons personeel ook nog eens uitgebreide service. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag met het inladen van jouw spullen in de auto. Nog niet zo lang bieden wij ons assortiment nu ook online aan. Het werd voor ons tijd om te groeien. Onze prioriteiten die we al meer dan 30 jaar nastreven hebben we zorgvuldig verwerkt in de webshop. Zo komt onze specialiteit, vriendelijkheid en service nog steeds naar voren, maar nu ook digitaal.

 

Bezorgservice in Zoetermeer

Wij bieden een regionale aan-huis service voor iedereen in Zoetermeer en omstreken (kijk hier op welke postcodes wij bezorgen). Het voordeel hiervan is dat wij je aankoop dezelfde dag nog kunnen bezorgen als je vóór 16:00 besteld, zelfs op zaterdag! Zo hoef je nooit meer te lang te wachten op je aankoop. Erg handig als het voer bijvoorbeeld op is!

 

Valt jouw postcode binnen de regionale aan-huis service? Klik hier om erachter te komen.

 

Bezorging buiten Zoetermeer via PostNL

Sinds kort kunnen wij ook leveren buiten Zoetermeer. Woon je in België of in het uiterste puntje van Nederland? Geen probleem, jouw aankoop wordt zorgvuldig bezorgd door PostNL. Bestel je vóór 16:00 tussen maandag en zaterdag, dan verzenden wij jouw aankoop dezelfde dag nog!