Chinchillakooi.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chinchilla kooi als klimkooi

Chinchilla’s zijn nachtdieren en hebben een grote kooi nodig om gelukkig te zijn. Het is belangrijk dan de Chinchilla genoeg ruimte hebben in de kooi om te klimmen en te spelen. Plaats de hok niet op een locatie waar veel zonlicht is. Daarnaast is de ideale temperatuur voor een Chinchilla tussen de 15 en 18 graden.

Chinchilla kooi inrichten

Plaats genoeg klimmateriaal in de Chinchillakooi. Kijk bijvoorbeeld naar wilgentakken, beuken of fruitboomtakken om de natuurlijk habitat na te bootsen. Zo zal de Chinchilla zich thuis voelen. Daarnaast is het aan te raden om voldoende speelgoed te plaatsen in de kooi.

Formaat van Chinchillakooien

In tegenstelling tot andere knaagdieren hebben Chinchilla’s een grotere kooi nodig. Ze hebben voldoende ruimte nodig om te klimmen, te springen, en te spelen met hun chinchillaspeelgoed. Ga daarom voor een chinchillakooi van tenminste 100 x 80 x 50 cm. Een grotere hok kan bijdragen aan een gelukkigere Chinchilla.

Chinchilla kooien Online

Wij bieden een flink assortiment aan Chinchillakooien aan. Geniet van een uitstekende service en een snelle levering. Mocht je er nog niet helemaal uitkomen welke kooi het beste bij je Chinchilla past, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.