Vlo teek & worm.

Bescherm je kat goed tegen ongedierte. Diervoeders Zoetermeer heeft een uitgebreid assortiment aan anti vlooien, wormen & teken middelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vlooien Kat

Vlooienlarven en de eitjes verschuilen zich graag in tapijten, manden en andere warme plekken waar katten ook graag komen. Deze vlooien bevinden zich dan ook makkelijk in de vacht van de kat. Zorg ervoor dat je deze larven en eitjes goed aanpakt doormiddel van anti-vlooien middelen. Kijk hier welke antivlooienmiddelen wij aanraden. Bestrijdt vlooien niet alleen door anticonceptiemiddelen op je kat te gebruiken, maar bestrijdt het ongedierte ook in je huis door deze schoon te maken met omgevingsspray tegen vlooien. Zo voorkom je dat er nieuwe eitjes gelegd kunnen worden in het huis.

Wormen Kat

Wanneer wormen zich snel weten te vermenigvuldigen kan dit ertoe leiden dat er meer slechte organismes in de darm van de kat leven, dan goede bacteriën. Dit kan uiteindelijk resulteren in een achteruitgang van de conditie bij de kat. Dit kun je beter voorkomen dan genezen. Het is aan te raden om een kat gelijk te ontwormen wanneer hij last heeft gehad van vlooien. Vlooien kunnen overdragers zijn van wormen. Zo kun je je kat laten ontwormen met de juiste antiwormtabletten. Diervoeders Zoetermeer heeft een breed assortiment aan antiworm artikelen voor de kat om ontsmetting te realiseren.

Teken kat

Teken bevinden zich buiten in kleine bosjes en in hoog gras in toenemende mate. Zodra je kat geregeld buiten komt is het wijs om hem te beschermen tegen teken. Dit kan doormiddel van een pipetje of halsbanden. De reden waarom het zo belangrijk is om je kat te beschermen tegen teken is omdat een teek de Borrelia bacterie kan dragen. Deze teek is vooral gevaarlijk voor mensen en kan de ziekte van Lyme veroorzaken. Het tekenseizoen is tussen april en september in volle gang, maar de teek kan ook buiten deze maanden overleven en bijten. Daarom wordt er steeds vaker geadviseerd om buiten de hoogseizoenen je kat ook te beschermen tegen teken.

Anti vlooienmiddelen, wormen en teken online kopen

Bij Diervoeders Zoetermeer begrijpen we goed hoe belangrijk het is om je kat te beschermen tegen ongedierte en de gezondheidsproblemen die daaraan verbonden zijn. Daarom bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan bestrijdingsmiddelen aan. Geniet daarnaast van een snelle service. Heb je echter nog vragen over het kiezen van de juiste bestrijdingsmiddelen tegen teken, vlooien of wormen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.