Speelgoed.

Producten 1-5 van 24

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 24

 1. Beeztees Cat Cube Play Angora White Kattenmand
  Beeztees Cat Cube Play Angora White Kattenmand
  € 39,95

  BZ CAT CUBE PLAY ANGORA WHITE 49

  Lees verder
   
 2. Beeztees Telescoop Kattenhengel Twisty 40x112cm
  Beeztees Telescoop Kattenhengel Twisty 40x112cm
  € 7,99

  BZ TELESC KATTENH TWISTY 40-112

  Lees verder
   
 3. Beeztees Pluche Plumeau V
  Beeztees Pluche Plumeau V
  € 2,25

  BZ PLU KSP PLUMEAU V 430300 22

  Lees verder
   
 4. Beeztees Rotan Kattenspeeltje 2 Stuks
  Beeztees Rotan Kattenspeeltje 2 Stuks
  € 3,99

  BZ ROTAN KSP BAL+CATNIP PRS/RZE 2X

  Lees verder
   
 5. Beeztees Laserlampje voor op Vinger
  Beeztees Laserlampje voor op Vinger
  € 9,99

  BZ LASERLAMPJE BIMO CLASSE I WIT 5

  Lees verder
   

Producten 1-5 van 24

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 24

Kattenspeelgoed

Katten zijn huisdieren die zichzelf prima kunnen vermaken. Echter kun je ze hierbij een handje helpen. Je kunt kattenspeeltjes inzetten om ervoor te zorgen dat de kat voldoende uitdaging beleefd. Denk aan speelhengels, denkspeelgoed, elektrisch kattenspeelgoed, laserlampjes of speelmuizen om de zintuigen uit te dagen.

Speelgoed voor stadskatten

’ Stadskatten zijn vaak minder lichamelijk actief dan katten die buiten komen. Een toename in gewicht is vaker van sprake. Kattenspeelgoed kan ervoor zorgen dat stadskatten toch voldoende beweging krijgen en mentaal voldoende worden gestimuleerd. Dit helpt niet alleen tegen het overgewicht, maar ook tegen gedragsproblemen.

Denkspeelgoed voor katten

Speelgoed kan uitstekend ingezet worden om de vaardigheden van de kat te ontwikkelen en de hersenen actief te houden. Vaak kunnen ze hiermee hun natuurlijke jaag instinkt inzetten. Spellen die echt voor een uitdaging zorgen zijn bijvoorbeeld de denkspellen van Nina Ottosson. Hierbij stop je een lekker tussendoortje in het speelgoed en je kat doet zijn best om het vervolgens te vinden. Dit levert leuk tijdverdrijf op.

Ontspanning

Kattenspeelgoed kan helpen tegen stress of ongerustheid van de kat doordat spelen heel natuurlijk is voor een kat. Voldoende activiteit zorgt voor een betere slaap en eetgewoontes.

Kattenspeelgoed met catnip

Met catnip wordt het spelen nog aantrekkelijker gemaakt. Het kattenkruid (catnip) zorgt levert een aantrekkingskracht waar de meeste katten gevoelig voor zijn. Catnip is ideaal om te gebruiken op bijvoorbeeld krabpalen of kattenspeeltjes. Welk speelgoed past bij jouw kat? Kijk bijvoorbeeld naar de grote van je kat. Heb je een grote kat, dan is het verstandig om groot speelgoed aan te schaffen. Ook kijk je naar de veiligheid van de speeltjes. Zijn er bijvoorbeeld makkelijk verwijdbare deeltjes terug te vinden, of is het gemakkelijk kapot te kauwen, dan kun je beter voor een steviger speeltje gaan. Verder kun je kijken of het speeltje in de wasmachine mag. Zo was je het speeltje gemakkelijk en is het hygiënisch. Kattenspeelgoed online bestellen Diervoeders Zoetermeer biedt een breed assortiment aan kattenspeeltjes. Zo vind je altijd een passend speeltje terug voor jouw kat. Geniet van een snelle levering en service. Ben je nog opzoek naar advies of heb je een vraag, neem dan contact met ons op!