Krabpalen & meubels.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten(en)

 1. Beeztees Cat Cube Scratch Mellow Mint Kattenmand
  Beeztees Cat Cube Scratch Mellow Mint Kattenmand
  € 39,95

  BZ CAT CUBE SCRATCH MELLOW MINT 49

  Lees verder
   
 2. Beeztees Karton/Tapijt Krabplank 49x12x4 cm
  Beeztees Karton/Tapijt Krabplank 49x12x4 cm
  € 5,25

  BZ KARTON/TAPIJT KRABPLANK 49X12X4

  Lees verder
   
 3. Beeztees Krabplank Karton 50x12
  Beeztees Krabplank Karton 50x12
  € 6,50

  BZ KRABPLANK KARTON 50X12,5X5,5

  Lees verder
   

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten(en)

Krabpaal

Vrijwel elke kat geniet van een eigen onderkomen. Een kattenkrabpaal biedt dit aan. Daarnaast heeft een krabpaal meerdere functies. Zo zorgt het ervoor dat katten hun energie kwijt kunnen, hun territorium kunnen afbakenen, en hun nagels kunnen verzorgen. Vooral als jouw kat krabt op plekken waar het niet mag, kan een krabpaal de perfecte oplossing zijn.

Kattenkrabpaal voor de nagels

Mogelijk herken jij je in de situatie dat je kat met zijn nagels in de gordijnen hangt, de bank kapot krabt, of op de eetstoelen sporen achterlaat. Katten doen dit om energie kwijt te kunnen en territorium af te bakenen, maar voornamelijk om hun nagels te onderhouden. Katten krabben niet om hun nagels te scherpen, maar om de buitenste laag van de nagel los te maken. Zo houden ze hun eigen nagels gezond. Een krabpaal of krabton is vaak de oplossing om ongewenst krabben te voorkomen. Wanneer je een kattenkrabpaal aanschaft, kan het voorkomen dat je kat niet automatisch geïnteresseerd is in het nieuwe meubelstuk. Om gebruik ervan te stimuleren is het aan te raden om de paal op de plek te zetten waar je kat graag krabt. Daarnaast kun je voorzichtig zijn pootje beetpakken en ermee krabben op de krabpaal. Zo weet je kat dat het is toegestaan om erop te krabben.

Soorten krabpalen

We maken voornamelijk onderscheidt in krabpalen voor grote katten, kleine katten, kittens, en oudere katten. In principe is een krabpaal groot genoeg als de kat zich volledig kan strekken tijdens het krabben. Echter levert een wat grotere krabpaal vaak meer lol op en een plekje om lekker te liggen. Voor kittens wordt het aangeraden om een kattenkrabpaal te nemen met kattenspeeltjes. Kittens hebben veel meer behoefte aan spelen dan bijvoorbeeld oudere katten. De oudere katten gebruiken krabpalen of krabtonnen voornamelijk voor het onderhoud van hun nagels.

Krabpalen Online

Diervoeders Zoetermeer biedt vele soorten kattenkrabpalen, krabtonnen, en krabmeubels aan zodat jij de beste kunt uitzoeken voor jouw kat. Mocht je toch niet juiste weten te vinden of een vraag hebben, bel of stuur ons een bericht. We staan je maar al te graag te woord! Geniet daarnaast bij het bestellen van kattenkrabpalen van een snelle levering en voordelige (vaak gratis) verzendkosten.