Kattenmanden & kussens.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten(en)

 1. Beeztees Cat Cube Sleep Stone Blue Kattenmand
  Beeztees Cat Cube Sleep Stone Blue Kattenmand
  € 39,95

  BZ CAT CUBE SLEEP STONE BLUE 49

  Lees verder
   
 2. Ligbed Kat Baboo Zwart 48X37X18Cm
  Ligbed Kat Baboo Zwart 48X37X18Cm
  € 14,95

  BZ LIGBED BABOO KAT ZWT 48X37X18

  Lees verder
   

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten(en)

Kattenmand en dekens

Een kat brengt het grootste gedeelte van zijn leven slapend door. Gemiddeld zelfs meer dan 14 uur per dag! Katten brengen die uren het liefst spinnend door op zachte warme plekken. Met een kattenmand, kattenkussen, of kattendeken kan je een heerlijk comfortabel slaapplekje creëren.

Het materiaal van een kattenmand

Kattenmanden van polyester tot riet, het is vooral een kwestie van smaak. Wat wij aanraden is om bij een harde mand een goed zacht kussentje of deken te kiezen. Zo wordt het een ideaal slaapplekje om lekker tot rust te komen. Het schoonmaken van een kattenmand of kussen met een stofzuiger is vaak al genoeg. Af en toe een nat doekje kan echter geen kwaad.

Hoe weet je of je kat een mand lekker vind liggen?

Ligt je kat graag op netgewassen was, of op een hoofdkussen? Dan past een kattenmand waarschijnlijk zeer goed bij jouw kat. Als je de mand eenmaal in huis hebt kun je kijken of je kat vrijwillig in de mand gaat liggen. Dan weet je vaak al genoeg, maar je zou ook kunnen letten op gespin en af en toe een knorretje tussendoor van de kat. Dit is een indicatie dat jouw kat optimaal geniet van de kattenmand.

Meerdere methodes in het creëren van de ideale slaapplek

Er zijn natuurlijk meerdere opties om rustplekken te creëren. Hieronder vind je de opties: Vensterbankkussen: Vind je kat het heerlijk om naar buiten te kijken door het raam? Dan kun je kijken naar een vensterbankkussen. Zo kan je kat comfortabel naar buiten kijken en de vogels en honden in de gaten houden. Kattenholletjes: Katten houden van holletjes. De algemene kat kan karton niet weerstaan. Kattenhuizen met karton zijn al helemaal geliefd. En wil je het nog beter maken voor je kat, kies dan voor zachte kattenholletjes. Radiatorhangmatten: Deze zijn lekker warm in de wintermaanden. Daarbij hebben ze ook nog eens een therapeutisch effect. Voornamelijk bij oudere katten en katten met gewrichtsproblemen helpt de warme de klachten te verlichten. Kattendekens: Een kattendeken is ideaal om een eigen slaapplek te creëren op locatie waar het moeilijk is om een mand of kussen te plaatsen. Warmtekussen: Gebruik dit om de lievelingsplek nog aantrekkelijker te maken. Vooral handig tijdens koude nachten.

Kattenmanden en kussens online

Bij Diervoeders Zoetermeer vind je een grote selectie aan manden, kussens, en dekens terug. Mocht je er nog niet helemaal uitkomen welke mand of kussen bij je kat past. Neem dan contact met ons op, we beantwoorden al je vragen graag.