Kattenbakken & diversen.

Producten 1-5 van 26

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 26

 1. Beau Kattenbak geurverdrijver 750ML
  Beau Kattenbak geurverdrijver 750ML
  € 6,60

  Kattenbak geurverdrijver

  Lees verder
   
 2. Beaphar Geurvreter 400GR
  Beaphar Geurvreter 400GR
  € 4,99

  Geurvreter

  Lees verder
   
 3. Beeztees Kattenbakschep Extra Grof
  Beeztees Kattenbakschep Extra Grof
  € 3,50

  BZ KATTENBAKSCHEP EXTRA GROF

  Lees verder
   
 4. Beeztees Geurverdrijver Lavendel 750G
  Beeztees Geurverdrijver Lavendel 750G
  € 4,50

  BZ GEURVERDRIJVER K LAVENDEL 750G

  Lees verder
   
 5. Beeztees Kattenbakschep Beige Fijn
  Beeztees Kattenbakschep Beige Fijn
  € 1,95

  BZ PL KATTENBAKSCHEP BGE FIJN

  Lees verder
   

Producten 1-5 van 26

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 26

Kattenbak

Een kattenbak is vrijwel onmisbaar voor elke kat die zich in huis bevindt. Het is een toilet voor de kat en voorkomt dat het huis vuil wordt.

Soorten kattenbakken

Je hebt bij ons keuze uit verschillende kattenbakken. Zo kun je kiezen tussen hoekmodellen, overdekte kattenbakken, en open kattenbakken. Het is aan te raden om hierbij rekening te houden met de behoefte van je kat. Sommige katten doen hun behoefte liever in een open kattenbak met veel bewegingsruimte. Andere katten trekken zich liever terug in een gesloten bak.

Wat je nog meer nodig hebt

Een kattenbak kan eigenlijk niet zonder kattenbakvulling. Deze vulling zorgt ervoor dat ontlasting wordt opgenomen zodat de kattenbak niet vies wordt en geurtjes worden geminimaliseerd. Daarnaast kun je kijken naar kattenbakzakken. Zo’n zak zorgt ervoor dat je kattenbak zo weer schoon is zonder veel schoonmaakwerk. Een kattenbakmat helpt de pootjes van je kat schoon te houden. Ook voorkomt het dat kattenbakvulling niet in het hele huis komt te liggen. Eventueel losse onderdelen. Mocht je kattenbak kapot zijn, dan hoeft het niet gelijk nodig te zijn om een nieuwe aan te schaffen. Wij hebben een uitgebreide assortiment aan kattenbakonderdelen.

Kattenbakken Online

Wij hebben een flinke assortiment aan kattenbakken. Zo kun je altijd degene vinden die goed is voor de kat, en voor jou. Uiteraard hebben wij al een paar toppers voor je uitgezocht. Deze vind je hier terug. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan staan wij telefonisch voor je klaar. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via Messenger.