Halsbanden & lijnen.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

 1. Beeztees Nylon Poezenlijntje 5M Groen
  Beeztees Nylon Poezenlijntje 5M Groen
  € 3,50

  BZ NYLON POEZENLIJNTJE 5M GRN

  Lees verder
   

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Katten en kattentuigjes

Je kunt kattentuigjes inzetten tijdens het wandelen, of om de loopruimte af te bakenen. Verbind kattenlijnen alleen aan kattentuigjes, en niet aan de halsband van de kat. De nek van een kat is namelijk een stuk kwetsbaarder dan die van een hond. Let erop dat je altijd twee vingers tussen het lichaam van de kat en het tuigje kunt doen. Zo weet je dat het tuigje niet te strak zit en de kat nog goed kan ademen.

Maak de ervaring aangenaam

Een kat is van nature niet gewend aan loopbeperkingen dat het kattentuig meebrengt. Maak daarom de ervaring zo aantrekkelijk mogelijk voor de kat. Laat hem bijvoorbeeld eerst spelen met de tuig. Zodra de kat het tuigje en kattenlijn associeert met lopen en spelen zal de onzekerheid sneller verdwijnen.

Kattentuigje voor autoritten

Een kattenthuig is eigenlijk altijd aan te raden tijdens autoritten. Het beschermt je kat tegens ernstig letsel tijdens een ongeluk.

Bestel kattentuigjes, kattenhalsbanden, en kattenlijnen online

Bij Diervoeders Zoetermeer bestel je halsbanden, lijnen, en tuigjes gemakkelijk online. Bekijk ons brede assortiment. Geniet van een snelle levering. Woon je in de buurt van Zoetermeer, dan kun je natuurlijk ook even langskomen. Kijk hier voor het adres. Heb je een vraag of wil je advies, neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.