Vlo teek & worm.

Bescherm je hond goed tegen ongedierte. Diervoeders Zoetermeer heeft een uitgebreid assortiment aan anti vlooien, wormen & teken middelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vlooien bestrijden bij een Hond

Er zijn vele antivlooienmiddelen op de markt verkrijgbaar. Deze producten helpen om de vlooien vrijwel direct te doden. Het is echter ook belangrijk om de vlooieneitjes aan te pakken in het huis. Deze en de vlooienlarven bevinden zich graag op warme plekken. Zoals een mand of een tapijt. Deze larven en eitjes pak je aan doormiddel van een antivlooienspray. Zo voorkom je dat er geen nieuwe eitjes gelegd kunnen worden en stop je de besmetting. Antivlooienmiddelen worden voornamelijk toegediend doormiddel van pipetten. Maar daarnaast heb je ook huidsprays en tabletten.

Ontwormen Hond

Wanneer je vlooien hebt gezien in het vacht van je hond, dan is het zeer aan te raden om de hond gelijk te ontwormen. Vlooien kunnen namelijk dragers zijn van verschillende soorten parasieten die wormen kunnen veroorzaken. Als er teveel ongewenste wormen in de darmen van de hond aanwezig zijn, kan dit de hond verzwakken. Er zijn verschillende wormtabletten beschikbaar die je hond beschermen tegen deze parasieten en ziektes.

Anti Teken Hond

In de warme maanden neemt de hoeveelheid actieve teken die bijten toe. Bescherm je hond hier goed tegen. De teken kunnen de ziekte van Lyme dragen. Er zijn verschillende producten beschikbaar die je hond goed beschermen tegen de winter. Let op: op koudere dagen kunnen sommige tegen ook bijten. Dit kan al bij een temperatuur van 4 graden.

Anti vlooienmiddelen, wormen en teken online kopen

Bij Diervoeders Zoetermeer begrijpen we goed hoe belangrijk het is om je hond te beschermen tegen ongedierte om gezondheidsproblemen te voorkomen. Daarom bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan bestrijdingsmiddelen aan. Geniet daarnaast van een snelle service. Heb je echter nog vragen over het kiezen van de juiste bestrijdingsmiddelen tegen teken, vlooien of wormen voor jouw hond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.