Hondenvoer.

Producten 1-5 van 131

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 131

 1. Opti Life Adult skin care mini 7,5KG
  Opti Life Adult skin care mini 7,5KG
  € 37,90

  Adult skin care mini

  Lees verder
   
 2. Opti Life Adult digestion medium-maxi 12,5KG
  Opti Life Adult digestion medium-maxi 12,5KG
  € 54,75

  Adult digestion medium-maxi

  Lees verder
   
 3. Opti Life Adult light medium-maxi 12,5KG
  Opti Life Adult light medium-maxi 12,5KG
  € 52,65

  Adult light medium-maxi

  Lees verder
   
 4. Opti Life Adult maxi 12,5KG
  Opti Life Adult maxi 12,5KG
  € 51,75

  Adult maxi

  Lees verder
   
 5. Opti Life Adult medium 12,5KG
  Opti Life Adult medium 12,5KG
  € 51,75

  Adult medium

  Lees verder
   

Producten 1-5 van 131

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 131

Hondenvoeding

Je wilt je hond natuurlijk lekker en gezond voer geven. Er zijn vele verschillende soorten hondenvoeding. De 3 meest bekende soorten voeding onderscheiden we als volgt: 1. Geperste hondenbrokken: Dij dit voer zijn natvoer en droogvoer samen op lage temperaturen samengeperst tot één brok. 2. Geëxtrudeerde hondenbrokken: Deze brokken worden op hoge temperaturen gebakken om zo een krokante buitenkant te creëren. Dit stimuleert vak het kauwen bij honden. 3. Geëxpandeerde brokken: Deze brokken zitten er een beetje tussen in. Ze zijn lichter dan geëxtrudeerd voer, en zwaarder dan geperste brokken. In hondenvoer maken we ook onderscheiding in compleet droogvoer, en niet compleet droogvoer. Compleet droogvoer bevat alle benodigde voedingstoffen voor een gezonde maaltijd. Niet compleet droogvoer bevat niet alle benodigde voedingstoffen. Vaak moet dit gecombineerd worden met natvoer of voedingssupplement.

Hondenvoer afgestemd op ras

Veel merken hebben voer voor de hond speciaal afgestemd op het soort ras. Kijk hiervoor bij ras specifiek voer. Naast droge hondenbrokken heb je ook natvoer. Natvoer kan volledig voer zijn, maar meestal wordt natvoer in combinatie gegeven met droogvoer.

Waar je op moet letten voordat je hondenvoer koopt

Goed voer bevat minimaal 16% vetten en vlees. Voedingstoffen die belangrijk zijn voor je hond zijn vetzuren, alfalinoleenzuur, en linoleenzuur. Deze stoffen minimaliseren het waterverlies via de huid. Het is ook zeer belangrijk om te kijken naar de aminozuren in het hondenvoer. Let op: Arginine, lysine, leucine, valine, threonin, isoleucine, histidine, phenylalanine, en methionine.

Hoeveel hondenvoer te geven?

Kijk altijd goed van tevoren naar de aanbevolen hoeveel. Vaak zie je een handig tabelletje terug dat aangeeft hoeveel voer je moet geven per kilogram aan gewicht van de hond. Houdt er echter rekening mee dat dit advies is. Kijk altijd goed naar je hond. Een gezonde hond heeft een glanzende vacht dat niet teveel verhaard, heeft een goede ontlasting (1 à 2 keer per dag, compact en een goed kleur), en heeft voldoende energie.

Rauw hondenvoer

Je kunt je hond ook rauwvoer toedienen. Rauw vlees past goed bij het verteringstelsel van je hond en is erg goed voor de gezondheid. Het minimaliseert de kans op gezondheidsklachten in de toekomst. Goed rauwvoer is bijvoorbeeld Barfmenu. Dit kan echter niet verzonden worden omdat het gekoeld moet blijven. Uiteraard is dit voer wel aan te schaffen bij ons in de winkel in Zoetermeer. Hondenbrokken voor puppy’s Veel merken bieden speciaal puppyvoer aan voor de opgroeiende pup. Zo kan je pup optimaal groeien. Kijk goed naar je pup of hij goed groeit, een stevige vacht heeft, en zijn ontlasting hard is. Check? Dan weet je dat het voer goed is. Mocht dit niet zo zijn dan is het aan te raden om op ander voer over te stappen. Licht verteerbare eiwitten en een goede balans in vezels zijn belangrijk in puppyvoer. Kijk ook goed naar de mineralen en vitamines. Deze zorgen voor groei in botten, gewrichten, en een stevige huid. Dierenarts hondenvoer Dierenartsvoer is speciaal ontwikkeld voor zieke of herstellende honden. Dit voer is samengesteld om herstel te bevorderen. Bespreek altijd goed van tevoren met jouw dierenarts voordat je overstapt op dierenartsvoeding. Hondenvoer online Bij Diervoeders Zoetermeer vind je veel soorten hondenvoer terug. Misschien zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij het beste voer al voor je uitgezocht. Kijk hier naar onze aanraders als het gaat om hondenvoer. Mocht je nog vragen of advies nodig hebben, neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.