Bench.

Producten 1-5 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 11

 1. Bench Econ 2-Deurs 109X69X75
  Bench Econ 2-Deurs 109X69X75
  € 86,50

  BZ BENCH VERZ,2-DEURS109X69X75

  Lees verder
   
 2. Bench Econ 2-Deurs 121X78X84
  Bench Econ 2-Deurs 121X78X84
  € 104,50

  BZ BENCH VERZ 2-DEURS121X78X84

  Lees verder
   
 3. Bench Econ 2-Deurs 78X55X61
  Bench Econ 2-Deurs 78X55X61
  € 54,50

  BZ BENCH VERZ 2-DEURS 78X55X61

  Lees verder
   
 4. Bench Econ 2-Deurs 89X60X66
  Bench Econ 2-Deurs 89X60X66
  € 67,50

  BZ BENCH VERZ 2-DEURS 89X60X66

  Lees verder
   
 5. Draadk 2 Deurs Zwart 109X69X75Cm
  Draadk 2 Deurs Zwart 109X69X75Cm
  € 89,50

  BZ HONDENBENCH ZWT 2DEURS109X69X75

  Lees verder
   

Producten 1-5 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resultaten 1 t/m 5 van 11

Hondenbench

Een hondenbench biedt een gevoel van veiligheid en een rustplek voor je hond. Daarnaast kan het goed ingezet worden tijdens de opvoeding en training van je pup. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Sommigen zijn van mening dat een hondenbench zielig is voor de hond. Echter is het tegendeel hiervan waar. Een bench kan, mits met een juiste aanpak, een veilige rustplek zijn waar jouw hond helemaal tot rust kan komen. Tevens is een bench zeer handig om je hond op een veilige manier te vervoeren in de auto of het vliegtuig. Ook is een bench een uitstekend middel om je pup te trainen en op te voeden.

Hondenbench om je pup zindelijk te maken

Je kunt de hondenbench uitstekend gebruiken om je pup op te voeden en zindelijk te maken. De bench speelt hierin de rol om de pup volledig tot rust te laten komen en zich veilig te voelen. Maak het aantrekkelijk voor de pup om erin te slapen. Zet de hondenbench de eerste paar nachten naar jouw eigen slaapplek. Zodra je pup zich vertrouwd voelt met de bench, kun je de bench een andere locatie geven. Jonge honden kunnen erg speels zijn en weten soms de grenzen niet. Hiervoor kun je de bench ook inzetten. Zo kan de pup tot rust komen. Het is echter wel belangrijk om de bench nooit in te zetten als straf, anders krijgt de jonge hond slechte associaties met de bench.

Hondenbench als vervoersmiddel

De hondenbench kan uitstekend ingezet worden als vervoersmiddel voor in de auto of in het vliegtuig. Bovendien biedt het ook veiligheid in het geval van een ongeluk. Bij een auto is het aan te raden om een bench te nemen met een schuine achterzijde. Deze past beter in de auto en biedt meer veiligheid. Een alternatief voor een hondenbench kan een vervoersbox, hondentas, of hondenbuggy op de fiets zijn.

Formaat van een bench

Om het juiste formaat van de hondenbench te kiezen meet je bij je hond eerst de hoogte van de poten tot aan de kop. Vervolgens meet je van kop tot staart. Ideaal is een bench die 15 cm hoger en langer is. Nu heb je een vuistregel voor welke maat hondenbench je moet kiezen. Als je een pup hebt kun je de bench beter in de groei kopen. Om de bench toch knus te maken kun je een deel van de bench afbakenen tot het ideale formaat.

Materialen hondenbenches

De meeste benches zijn van de materialen Nylon, Metaal, en kunststof gemaakt. Nylon hondenbenches: Dit materiaal is zeer geschikt voor korte reizen en een vertrouwde slaapplek voor de hond. Het materiaal is zacht en aangenaam. Dit materiaal moet echter wel regelmatig gewassen worden. Metalen hondenbenches: Benches van dit materiaal zijn erg robuust en stabiel. Een voordeel is dat ze koel blijven in de warme maanden van het jaar. De bench kan eventueel ook buiten geplaatst worden als het weer het toelaat. Metalen benches hoeven niet vaak schoongemaakt te worden. Een nadeel kan zijn dat de benches aan de zware kant zijn, en niet zo comfortabel is als nylon of kunststof. Kunststof hondenbenches: Kunststof is ideaal voor vliegreizen en is makkelijk schoon te houden. Deze benches zijn lichter in gewicht dan metalen benches, maar ook minder robuust. De stof houdt warmte vast. Dit kan in de zomer een nadeel zijn, maar in de winter weer een voordeel. Hondenbench online Bij Diervoeders vind je een groot assortiment aan hondenbenches terug zodat je altijd de juiste terug kunt vinden. Natuurlijk hebben we al een paar toppers voor je uitgezocht. Bekijk hier welke benches wij aanraden. Heb je nog een vraag of kom je er toch niet helemaal uit, dan helpen wij je graag. Neem telefonisch contact met ons op, of stuur ons een bericht.