Renske Kattenvoer & Hondenvoer.

Renske Kattenvoer & Hondenvoer

Gezonde honden en katten zijn vaak gelukkige honden en katten. Renske biedt kattenvoer en hondenvoer aan dat 100% natuurlijk is. Het voer is compleet vrij van kleur-, geur- of smaakstoffen en bevat geen chemische antioxidanten. Het hoofdingrediënt van de lijnen zijn vers vlees en vis, in combinatie met groenten, fruit, kruiden, mineralen, en essentiële vitaminen. Dit maakt het voer van Renske goed uitgebalanceerd voor katten en honden.

Het verhaal achter Renske

Renske werd in 1993 als bedrijf opgericht door Renske van den Berg. Zij zocht destijds zelf naar dierenvoeding dat voldeed aan haar eisen. Na veel zoeken vond er geen. Daarom besloot ze om zelf aan de slag te gaan. Ze besloot een passende opleiding te volgen om zoveel mogelijk te leren over diervoeding. Daarna startte ze het bedrijf Renske. Vandaag de dag genieten nog steeds vele honden en katten van het natuurlijke en gezonde voer van Renske.

Renske bij Diervoeders Zoetermeer

Bij Diervoeders Zoetermeer vind je een breed assortiment aan Renske kattenvoer en hondenvoer terug. Mocht je nog je vragen hebben betreft Renske dierenvoeding, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.