Natural Health Kattenvoer.

Natural Health Kattenvoer

Hoe maakt een katteneigenaar de keuze welk voer het beste bij de kat past? De één gaat voor het bekendste merk dat op reclame te zien is. De ander gaat voor een mooie verpakking. Of er wordt gekeken naar het voer met de hoogste korting. Wat echt belangrijk is, is de kwaliteit van het voer. Helaas wordt hier nog te weinig naar gekeken door veel huisdiereigenaren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe is Natural Health kattenvoer anders?

Met de kennis uit de hedendaagse voedingswetenschap bij katten heeft Natural Health het beste weten te combineren: NH kattenvoer gaat voor 100% natuurlijke ingrediënten, en voor hoge kwaliteit. Het voer onderscheidt zich met speciale uitgebalanceerde grondstoffen. Het idee achter het Natural health Kattenvoer is om de ingrediënten die van oorsprong uit de natuur komen terug te laten komen in het voer. 'Natuurlijk' hoort de basis te zijn. Maar hierbij stopt het niet. Nu we dankzij de technische vooruitgang steeds beter weten wat nou echt goed voer is voor de kat, heeft Natural health natuurlijk voer met de hedendaagse kennis omtrent kattenvoeding terug laten komen in een compleet zak kattenvoer. Met NH kattenvoer kun je uitgaan van vleesrijk voer vol eiwitten en gezonde vetten. Dat is wat uw kat het liefst eet. Daarnaast heeft Natural Health zich ook gefocust op voeding waarbij op gevoeligheden van de kat gelet wordt. Zo zijn er speciale graanvrije voerzakken op de markt gebracht, en ook calorie-arme voeding voor katten die makkelijker aankomen, en speciaal voer voor kittens. Oftewel; een uitgebreid en gespecialiseerd assortiment.

Verschillende groepen NH Kattenvoer

Gevarieerde voeding voor katten is niet alleen gezond, maar katten houden er ook van. Natural Health heeft een breed assortiment aan smaken en soorten voeding zodat u altijd het juiste voer kunt terugvinden voor uw kat. Kies uit: kip, rijst, graanvrij of vol vlees. De zakken zijn in verschillende maten te krijgen. Het kattenvoer is onderverdeeld onder de volgende drie groepen: 1. Pure & Simple Heeft uw kat last van veel allergieën? Kies dan voor Pure & Simple. De naam zegt het al; één eiwitbron: kip en één koolhydraat; rijst. Doordat er weinig ingrediënten is de voeding terug te vinden is, is dit voer uitstekend voor katten met allergieën. 2. Basic 5 Dit voer bevat uit elke voedselgroep minstens drie ingrediënten en twee uit de zuivelgroep. Compleet uitgebalanceerd en natuurlijk. Precies wat uw kat nodig heeft. 3. Canivore Graanvrij 75% dierlijke ingrediënten met een hoge energiewaarde. Hiermee is het voer ongeëvenaard.

Natural health Kattenvoer bij Diervoeders Zoetermeer

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan NH kattenvoer. U zult ook zien dat onze prijzen zeer voordelig zijn. Geniet daarnaast van een uitgebreide en persoonlijke service waarin u centraal staat. De zakken voer zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Onder het kopje varianten zie je de verschillende maten terug. Bestel u het product doordeweeks vóór 16:00? Dan heeft u het voer de volgende dag in huis.