More Hondenvoer.

More hondenvoer online

Kies je voor more hondenvoer, dan kies je voor kwaliteit. Elke hond heeft goede maar ook passende brokken nodig. Zo blijft jouw hond speels en vol van energie. Een fijn hondenleven.

More voer voor jouw hond

Het is lastig om het juiste hondenvoer te kiezen voor jouw hond. Daarom proberen we het makkelijk te maken. We More hondenvoer in een paar belangrijke punten samengevat. More gaat voor kwaliteit, het voer bestaat uit gedroogd en vers vlees. Het voer bevat Omega 3 vetzuren door te toegevoegde zalmolie. Goed voor de gezondheid! More biedt naast standaardvoer ook voer voor oudere honden, puppy's, grote en kleine rassen Geen tarwe gluten of kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De brokken van More zijn Hypoallergeen. Speciaal voor honden met een voedselallergie of een gevoelige maag.

Aanvullende informatie More hondenvoer

Het hondenvoer van More is ontwikkeld met oog op kwaliteit. Een brok van More bestaat uit gedroogd en ver vlees. Deze dierlijke eiwitten zijn goed voor de spieren van jouw hond, en gaat ook overgewicht tegen. De brokken bevatten naast vlees ook essentiële omega 3 zuren door het toegevoegde zalmolie. Dit is goed voor de conditie van de huid en vacht. Het voer is hypoallergeen. Ideaal voor honden die last hebben van voedselintolerantie of allergie. Het voer is ook voor honden met een gevoelige maag. Het is ook belangrijk om te weten wat er allemaal niet in zit. Zo zijn de brokken tarwe guten vrij, en zijn er geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Zo houdt More het lekker natuurlijk. More biedt naast het standaardvoer ook voer voor oudere honden zoals de More hondenvoer Senior Chicken 12 KG aan, en voor puppy's de More hondenvoer puppy chicken 12 KG. Maar ook voer voor kleine en grote rassen.

More hondenvoer bij Diervoeders Zoetermeer

Het voer van More vind je niet zomaar bij elke dierenwinkel terug. Wij focussen ons op unieke of moeilijk verkrijgbare producten. Om deze reden vind je More wel terug bij ons. Maar dat doen we ook nog eens voor een goede prijs. Zo houd je nog geld over voor andere leuke dingen. Bestel je een zak More hondenvoer vóór 16:00 doordeweeks, dan heb je het de volgende dag in huis! Kijk snel rond, en mocht je nog een vraag hebben over More, dan staan wij je graag te woord!

Geen producten gevonden voor deze selectie.