Dog Lovers Gold.

Dog Lovers Gold bestellen

Een goed samengesteld dieet voor honden bestaat meestal uit een combinatie van vers vlees, orgaanvlees, vleesbotten, gevogelte, ei, vetten, groeten en fruit. Echter is het voor de meeste hondeneigenaren niet haalbaar om zo’n uitgebreid dieet samen te stellen. Dit vergt veel kennis en opslagruimte voor de ingrediënten. Veel mensen kiezen daarom voor een juiste tussenoplossing; compleet hondenvoer. Maar dan komt het voor dat het voer ongezonde granen bevat, of dat er een tekort is aan hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen. Vaak mist het hondenvoer de juiste probiotica, of onvoldoende kwalitatieve vetten of oliën. Dit lage kwaliteitsvoer kan de kans op darmklachten en huidallergieën aanzienlijk verhogen. Dog Lovers Gold hondenvoer biedt compleet hondenvoer aan met alleen ingrediënten van uitstekende kwaliteit. De algemene hond mist zo geen essentiële voedingsstoffen.

Dog Lovers Gold Original Formula

De samenstelling van Dog Lovers Gold Original Formula bestaat uit 4 verschillende eiwitsoorten. Voor de optimale eiwitbalans: Kippenvlees, ei, zalm en lam. Deze ingrediënten bevatten belangrijke omega 3 en 6 vetzuren voor een goede vacht, en gezonde hart- en vaatfuncties. Er zijn geen soja of tarwe toegevoegd aan de samenstelling. De koolhydraten in het voer van Dog Lovers Gold bestaat alleen uit glutenvrije rijst, groenten en fruit. Rijst is hypoallergeen en is rijk aan mineralen. (Kies je liever voor 100% graanvrij? Bekijk dan de‘passion’ lijnvan Dog Lovers Gold) Bij veel voer gaan belangrijke enzymen en mineralen verloren. Daarom bevat Dog Lovers Gold essentiële probiotica en mineralen. Met deze speciale samenstelling kunnen darmklachten, huidproblemen of allergieën sterk vermindert worden, of zelfs verdwijnen.

Dog Lovers Gold voor alle levensfases

Afhankelijk van de leeftijd en activiteitsniveau heeft de hond meer of minder hoogwaardig voer nodig. Zo heeft je hond één of meerdere porties op een dag nodig voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling en onderhoudt van de conditie en vacht. Dog Lovers Gold hondenvoer is geschikt voor puppy’s, volwassenen, en senioren. Wil je variëren? Neem dan de compleet samengestelde vlees in blik van Dog Lovers Gold. Kies tussen kip, lam, of zalm om af te wisselen, of te menen met het droogvoer.

Dog Lovers Gold Online Bestellen

Diervoeders Zoetermeer bezorgt Dog Lovers Gold voor alle inwoners in Zoetermeer en omstreken met haar persoonlijke aan-huis service. Bestel je Dog Lovers Gold vandaag nog online, dezelfde dag geleverd! Plaats een bestelling via de bestelknop, of geef ons een belletje. Helaas zijn wij niet bevoegd om dit product te leveren aan inwoners buiten Zoetermeer of omstreken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.