Canagan Kattenvoer.

Canagan Kattenvoeding

Het Britse merk Canagan heeft zich laten inspireren door de lange geschiedenis tussen met en dier. Dit zie je terug in de kwaliteit van het voer waarmee Canagan een sterke reputatie heeft opgebouwd. Het kattenvoer van Canagan is speciaal afgestemd op de natuurlijk behoeftes van de huiskat die zich bevindt in de huiselijke omgeving.

Natuurlijk en passend voer voor de kat

Het is geen geheim dat katten kieskeurig zijn in wat ze willen eten. Daarom is een aantrekkelijke geur en een goede smaak zeer belangrijk. Canagan kattenvoer zit vol met dierlijke ingrediënten dat gezond en overheerlijk is voor de kat. Zo zit het voer vol met vrije uitloopkip, Schotse zalm, wildvlees, etc. Daarnaast bevat het voer voldoende vezels, antioxidanten, en de beste groenten. Zo biedt Canagan compleet voer voor de kat. Ook is het kattenvoer van Canagan graanvrij, en daarmee ook vrij van gluten. Katten kunnen een overgevoeligheid hebben aan deze ingrediënten. Zo zijn een jeukende huid of maagklachten niet ongebruikelijk bij katten die teveel granen binnenkrijgen. Canagan begrijpt dat een kattenbaas alleen het beste wilt geven, en daarom heeft Canagan bewust de keuze gemaakt om graaningrediënten niet toe te voegen aan het kattendieet.

Kat en mens van oudsher

Katten en mensen kennen een lange geschiedenis samen. Vroeger trokken katten graag in bij mensen in huis wegens de aantrekkelijke temperaturen. De mensen hielden de katten graag als huisdier omdat de katten uitstekende ongediertebestrijders bleken te zijn. Katten zijn van nature jagers. Canagan vertaalt deze geschiedenis in het volgende: voedzaam, en vlees. Canagan zit vol ingrediënten waar de kat van oudsher behoefte aan heeft. Denk aan vlees en vis. Deze ingrediënten bevatten de dierlijke eiwitten die de kat nodig heeft om goed te functioneren. Zo blijft een kat soepel, gezond, energiek, en heeft het een goede huid en vacht.

Canagan kattenvoer bij Diervoeders Zoetermeer

Canagan kattenvoer is uitstekend voer voor de kat. Wegens de natuurlijke ingrediënten, he feit dat het voer graanvrij is, en een hoog vleesgehalte bevat, is het voer een aanrader. Je kunt het voer gemakkelijk online bestellen. Uiteraard kun je het voer ook gezellig halen in onze fysieke winkel in Zoetermeer. Heb je echter nog een vraag of advies nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn er graag voor je.

Geen producten gevonden voor deze selectie.