Canagan Hondenvoer.

Canagan Hondenvoeding

Canagan hondenvoer heeft zich laten inspireren door de lange geschiedenis tussen mens en dier. Door de jaren heen hebben mens en hond zich naast elkaar ontwikkeld, samen geleefd, en samen gejaagd. Canagan is het Keltische woord voor “wolf”. Alle honden zijn afstammelingen van de wolven. De dieetwensen van honden zijn vrijwel onveranderd gebleven. Daarom kiest het Britse merk voor natuurlijke voeding. Dit hondenvoer biedt de voeddingstoffen die honden van oudsher nodig hebben.

Natuurlijk en passend hondenvoer

Honden zijn van nature carnivoren. Ze krijgen hun noodzakelijke voedingstoffen vooral binnen van vlees. De overige stoffen komen voornamelijk van groenten en fruit. Canagan is zich hier goed bewust van. Het hondenvoer van Canagan sluit goed aan op de hierbovengenoemde behoeftes. Om die reden zal jouw hond ook meer voedingswaarde uit Canagan halen dan uit hondenvoer met een laag vleespercentage of met granen. Canagan hondenvoer is graanvrij, glutenvrij, bevat een hoog percentage aan vlees. Daarmee is het voer gezond en verantwoord. Dit voer is ook geschikt voor de gevoelige hond. Te vaak zien we namelijk dat juist gluten een allergische reactie veroorzaken. Het voer bestaat tussen de 60 en de 65% uit dierlijke ingrediënten. Daarmee komt het overeen met de natuurlijke behoeftes van de hond. Om die reden zal je hond Canagan met smaak eten!

Waarom is Canagan graanvrij?

Granen zoals maïs en tarwe staan in verband met allergieën. Deze allergieën kunnen variëren van een jeukende huid tot maagklachten. Bovendien zijn granen zeer moeilijk te verteren voor honden en hebben daarom amper voedingswaarde. Honden hebben van nature geen behoefte aan granen. Honden missen de benodigde enzymen om granen goed te verteren. Om deze redenen heeft Canagan bewust de keuze gemaakt om geen granen toe te voegen aan het hondendieet.

Canagan bij Diervoeders Zoetermeer

Wij van Diervoeders Zoetermeer vinden het hondenvoer van Canagan uitstekend voer voor de hond. De filosofie van het merk is dat honden net zo eten als hun voorouders; de wolven, maar dan is een ander context. Tegenwoordig wonen honden namelijk niet meer in het wild. Daarom bevat Canagan hondenvoer alleen natuurlijke ingrediënten. Om deze redenen bieden wij Canagan graag aan in ons assortiment. Je kunt het voer gemakkelijk online bestellen, maar ook gezellig ophalen in onze winkel in Zoetermeer. Heb je echter nog een vraag over Canagan hondenvoer of wil je advies, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag.

Geen producten gevonden voor deze selectie.